Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pompa BV Douane-expeditie AEO-gecertificeerd

Op dinsdag 14 september heeft Pompa-directeur Richard Boekhoud het AEO-certificaat in ontvangst genomen van mevrouw J.H.C. Slagmolen-Hofland RA en de heer P.M. Koppen van het AEO-team Rotterdam (zie foto). Na een uitvoerige controle van de processen, de solvabiliteit, de veiligheid en de juistheid van de aangiften heeft de douane geconstateerd dat Pompa BV een betrouwbare partner is die haar zaken goed op orde heeft.



Ook voor de klanten en relaties van Pompa BV kan dit gunstige effecten hebben zoals minder fysieke controles, de mogelijkheid tot extern scannen en voorrang op niet-gecertificeerde bedrijven bij eventuele fysieke controles. Dit is in het bijzonder een voordeel voor de klanten van Pompa BV die fruit en groenten importeren, aangezien bij deze productgroepen een snelle afhandeling van groot belang is. Indien het product een dag (of meerdere dagen) later beschikbaar is, kan dat geld kosten en daarnaast kunnen er demurrage-kosten ontstaan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Pompa BV
Michel van Deelen
Tel. 010-2833174
E-mail
www.pompa.nl
Publicatiedatum: