Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Run op werkfruit voor De Nationale Traploopweek

De Nationale Traploopweek, welke van 27 september t/m 1 oktober a.s. plaats zal vinden, zorgt voor een run op werkfruit. Tot deze conclusie komt de website www.werkfruitonline.nl, centraal informatiepunt voor de landelijke campagne. De website registreerde in de laatste week van augustus en de eerste twee weken van september 40% meer offerte aanvragen dan in dezelfde periode vorig jaar.Uit gesprekken leveranciers en afnemers blijkt de relatie tot de traploopweek. "Men vraagt ons nadrukkelijk om promotiemateriaal gerelateerd aan de Traploopweek", aldus Sieger Koeman, projectleider werkfruit en directeur van leverancier www.degroenetas.nl Uit onderzoek blijkt dat werknemers vaak uit automatisme de lift nemen, zonder er bij na te denken dat de trap een prima alternatief is. De traploopweek moet leiden tot bewustwording. Naast het plaatsen van promotiemateriaal kunnen werkgevers kiezen voor het plaatsen van een fruitbox. “De meest positieve manier om je werknemers bewust te laten zijn van hun gezondheid” aldus Koeman.

MKB Bedrijven die alsnog interesse hebben om werkfruit tijdens de traploopweek aan te bieden, kunnen zich via www.werkfruitonline.nl aanmelden. De website laat vervolgens meerdere leveranciers een offerte maken. Speciaal tijdens de Nationale Traploopweek geven www.fruitmandshop.nl en www.degroenetas.nl in ieder geval 50% korting op het aanbieden van werkfruit.
Publicatiedatum: