Coop opent vijf nieuwe winkels

Supermarktketen Coop opent vijf nieuwe winkels. Vier daarvan waren eerst van Super de Boer; de vijfde is de verhuisde Coop in Zevenaar. Van de vier Super de Boer winkels zijn er twee van zelfstandige ondernemers die voor Coop kiezen. Op 28 september openen Baarlo en Haelen. Twee dagen later staat het Drentse Annen op de openingsagenda.

Deze nieuwe Coop in winkelcentrum D’Anloop is eigendom van zelfstandig ondernemer Joost Schippers, die "maar twee tellen" hoefde na te denken toen Coop hem benaderde: “Ik ken Coop al twintig jaar, hele goede club mensen, hart op de juiste plaats. Het is voor ons een gevoel van thuiskomen, de cirkel is weer rond.”

In het Brabantse Liempde opent Coop op 1 oktober de voormalige Super de Boer van ondernemersechtpaar Sjef en Jolanda Schellekens. Ook bij hen veel enthousiasme voor de nieuwe naam op de gevel. "Als je zoals wij Coop niet zo goed kent," zegt Sjef Schellekens, "moet je je uitgebreid gaan oriënteren. Dus winkels bekijken, gesprekken voeren en veel ervaringen uitwisselen. Met al snel de conclusie: deze kans mogen we niet voorbij laten gaan."

Coop wil dit kalenderjaar nog haar tweehonderdste winkel openen.

Bron: Levensmiddelenkrant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.