Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 t/m 13 januari 2011 in Amsterdam RAI

Ontmoeting centraal op themawerelden Horecava

Ruimte voor ontmoetingen en het uitwisselen van ervaringen. Dat is het uitgangspunt voor de make-over van de themawerelden op Horecava. De grootste vakbeurs voor horeca, catering en zorg kent zes werelden, ieder gericht op een specifieke sector. Zo is er HOTEL voor hoteliers, MARKT voor restaurants en koks en NACHTLEVEN voor het uitgaanscircuit. Een inspirerende ambiance stimuleert ontmoetingen met collega’s, concurrenten en relevante leveranciers. Voor exposanten bieden de werelden een grotere ontmoetingskans met potentiële klanten, meer promotiemogelijkheden en een VIP-treatment voor hun beste relaties. Nieuw is ook VAKPlaza. Na de geslaagde primeur van afgelopen editie zetten 8 brancheorganisaties op VAKPlaza het Nationaal Kampioenschap Horeca, een eigen stand én een inspirerend programma neer. Horecava 2011 vindt plaats van 10 t/m 13 januari 2011 in Amsterdam RAI.

Horecava bijna volgeboekt

Terwijl de plannen voor de werelden nu gelanceerd worden, is de vloer van Horecava al voor 85% gereserveerd. Vooral grotere merken en bedrijven met grotere stands hebben vroegtijdig ingetekend. NACHTLEVEN heeft een innovatief ledverlichte lounge en BUITEN krijgt een trendy beachclub als hart, beiden met een eigen cateringconcept. De stijlvolle lounge in HOTEL is opgezet in samenwerking met HotelloTOP. Onder de strakke kroonluchters zijn naast de bekende HOTELdebatten ook kookdemonstraties. MARKT speelt in op de groeiende belangstelling met een veel grotere demokeuken. Zo kunnen meer bezoekers zich laten inspireren door het culinaire aanbod. De invulling van de bijna volgeboekte wereld FASTSERVICE en het programma van het INNOVEER! Paleis is in volle gang. Op www.horecava.nl is een voorlopige deelnemerslijst en een impressie van de werelden te vinden.

Publicatiedatum: