Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede verkoper heeft succes aan zichzelf te danken

Leveren uw verkopers topprestaties? Loop niet te snel naast uw schoenen. Grote kans dat ze hun succes aan zichzelf te danken hebben, en niet aan u. Dat stellen Krauthammer en de Groupe ESC Clermont Graduate School of Management na onderzoek naar de manier waarop bedrijven hun verkoop managen.

De resultaten zijn ontnuchterend, zo schrijft 6Minutes.be. In een eerste fase stelden de onderzoekers vast dat er grote verschillen bestaan in de mate waarin verkopers de nodige basisvaardigheden beheersen. In het tweede deel van het onderzoek beantwoorden de onderzoekers de vraag hoe dat mogelijk is. Het antwoord: verkopers vinden vaak dat zij aan hun lot worden overgelaten en weinig ondersteuning krijgen van hun managers. Ze stellen dat hen vaak niet uitgelegd wordt hoe de dingen het best aan kunnen pakken. Dat geldt voor alle onderdelen van het verkoopvak, van prospecteren en onderhandelen tot het sluiten van de deal.

Bron: 6Minutes
Publicatiedatum: