Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

India ontwikkelt mangowijn

Onderzoekers in het noorden van India hebben een wijn ontwikkeld gemaakt van mango's. Daarmee hopen ze ooit te kunnen concurreren tegen de traditionele druivenwijn. De onderzoekers maakten gebruik van drie variëteiten: de Dussehri, Langra en Chausa. India is 's werelds grootste mangoproducent, dat voor de Indiase onderzoekers reden was om wijn te gaan maken. "Als Frankrijk, Italië en Australië zichzelf marktleider noemen in de wijnsector vanwege de grote druivenproductie, waarom zouden wij dit dan niet ook proberen met de mango's?"