Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GroentenFruitBureau en K-8 introduceren:

1 juli Dag van de Komkommer

Met ingang van 1 juli introduceert GroentenFruitBureau in samenwerking met telersverband K8 een nieuwe traditie: de ‘Dag van de Komkommer’. Deze dag markeert de start van de komende komkommertijd: de zomervakantie waarin warmte en verkoeling, rust en ontspanning, puur genieten centraal staat. Met de nationale komkommerdag wordt een knipoog gegeven naar de start van het zomerreces van de Tweede Kamer, een periode waarin weinig nieuws te melden is daar politici en veel andere opinieleiders en nieuwsmakers op vakantie zijn.

Komkommer verfrist politiek

Met het uitroepen van 1 juli tot de ‘Dag van de Komkommer' wil GroentenFruit Bureau samen met alle mensen die van fris en sappig houden een nieuwe traditie introduceren. Op deze zomerse dag staat de komkommer in al zijn smulklare variaties overal centraal waar urgente behoefte is aan een lekkere en vooral makkelijke en mobiele dorstlesser. Immers, de komkommer is de ‘lekkerste frisdrank die je kunt eten’. De consument is vrij om de ‘Dag van de Komkommer zo vaak mogelijk te herhalen. De verleiding die van de komkommer uitgaat, zal ook de ministers en de leden van de Tweede Kamer niet ontgaan. Tijdens de traditionele barbecue voor het zomerreces die 1 juli plaatsvindt, krijgen zij verse komkommer aangeboden.

Zo houdt Nederland het hoofd koel

Via de website van GroentenFruit Bureau wordt de consument geïnformeerd over de verschillende toepassingen van komkommer. Dankzij de 5 sterke punten van deze onweerstaanbare en gezonde vruchtgroente (lekker makkelijk, altijd en overal, cool, verzachtend en gezonde snack) houdt Nederland het hoofd koel en scoort iedereen makkelijker zijn dagelijkse portie groenten.
Publicatiedatum: