U hoeft alleen de topcard erin te schuiven en u heeft direct een opvallende presentatie.
Het principe is eenvoudig en doeltreffend. Het koelsysteem bestaat uit schijven droogijs, die d.m.v. het geleiden van de koude lucht de koude overbrengen op een RVS gastronorm bak. De schijf droogijs geeft koude vrij, waarna het in de lucht is verdwenen als CO2 (het koolzuur dat u kent van de bubbels uit frisdrank). Droogijs (ook wel koudijs genoemd) is koolzuur CO2 in de vaste vorm.
Vloeibaar koolzuur wordt na expansie onder hoge druk geperst.
De vaste vorm die dan ontstaat noemen we droogijs. Van de vaste vorm gaat droogijs over in koolzuurgas met een constante koude energie en is daarom een ideaal koelmiddel.Maximale zekerheid
- Constante temperatuur van -79,8°C.
- Bij koelproducten is er een buffer van ca. 85°C; bij diepvriesproducten ca. 60°C.
- Droogijs warmt niet op, in tegenstelling tot bijv. gelpacks of koelelementen.
- Het droogijs offert zijn energie op om de warme omgevingslucht te elimineren:
- hierdoor blijven de producten op de juiste temperatuur.
support@clevercooldisplay.com
clevercooldisplay.com