Hoe je granaatappelsap maakt zonder de bittere smaak
Er zijn veel manieren om granaatappelsap te maken waarbij de granaatappel in zijn geheel wordt gebruikt. Hierdoor krijg je die bittere smaak, dat met de technologie van Hefestus verleden tijd is. De natuurlijke smaak van de granaatappel blijft behouden en het sap wordt snel en efficiƫnt geperst waardoor tevens op de arbeidskosten bespaard wordt.
Met de nieuwe technologie van Hefestus wordt de houdbaarheid van versegesneden groenten en fruit verlengd tot wel veertien dagen. Daardoor kunnende producten o.a. vervoerd worden naar verdere bestemmingen, dat eenrevolutie voor de gehele keten kan betekenen. Ook is er minder bederf,en worden er minder kosten gemaakt.
Hefestus, Ltd, ontwikkelt en produceert topseal- verpakkingsmachinesvolgens de SLB technologie. Hefestus is gespecialiseerd in het leverenvan unieke en complete verpakkingsoplossingen voor verse groente enfruit. Hefestus heeft nu een nieuwe verpakkingsoplossing waarbij gemaken versheid gegarandeerd wordt. "Geen geklieder meer met het pellen enontpitten van de granaatappelen."
Klik hier voor meer informatie
Contact:
Hefestus Ltd.
Tel: 972 4 6271835
Fax: 972 4 6271876
[email protected]
www.hefestus-slb.com