Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een keuken in koolvelden Fa. Ursem-Zuurbier

Het was een opmerkelijk gezicht (zoals de foto laat zien) om half november een mobiele keuken met mensen eromheen in een veld met kool te zien. Wat is hier aan de hand? Een cameraploeg neemt opnames voor het populaire kook- en amusementprogamma 'Taste of life'. Op het bedrijf van Niels Zuurbier en Dolf Ursem in Heerhugowaard is de opname ploeg met topkok Rudolf van Veen neergestreken om opnamen te maken voor een kookitem over kool.



De opnamelocatie is tot stand gekomen door Bejo Zaden, hen is gevraagd om mee te denken voor een locatie waar jonge ondernemers en kool als trendy groenten bij elkaar te brengen zijn. Kool is een van de groenten die in deze serie worden onder de aandacht worden gebracht maar ook broccoli, peen, aardappelen, uien en andere groenten komen aan bod. Het is leuk om kool hiermee positief in woord en beeld te laten komen bij de Nederlandse consument zodat deze hopelijk vaker kiezen voor een (al dan niet voorgesneden) rode, witte of spitskool.

Bron: Bejo Zaden
Publicatiedatum: