Gellose is er in de smaken appel, abrikoos, aardbei, kers, citrus, wilde bes en blauwe bes. De jelly's zijn geconcentreerd en zoet en gemaakt van het sap van geselecteerd kwaliteitsfruit.
Door de zoete smaak en heldere kleur is Gellose ideaal om kinderen te laten ontdekken hoe lekker fruit is.
(foto: FreshPlaza)
Gelloseis erg lekker als dessert maar kan eigenlijk op elk moment van de dag gegeten worden.
Mr. Danilo Chini (rechts) presenteert Gellose samen met de Italiaanse chefkok, Cristian Bertol tijdens Macfrut fair (foto: FreshPlaza).
Waar zijn de jelly's van gemaakt:
Apple jelly – 99% appelsap, 1% citroensap
Citrus fruits jelly – 75% appelsap, 24% citrus fruitsap, 1% citroensap
Cherry jelly – 83% appelsap, 16% kersensap, 1% citroensap
Apricot jelly – 75% appelsap, 24% abrikozensap, 1% citroensap
Strawberry jelly – 75% appelsap, 24% aardbeiensap, 1% citroensap
Wild berries jelly – 75% appelsap, 24% wilde bessensap, 1% citroensap
Blueberry jelly – 75% appelsap, 24% blauwe bessensap, 1% citroensap
Thejelly's zijn verpakt in een handige cup van 100 g, gemaakt van transparant plastic. Ze worden verkocht in dozen van 12 cups.

A.D. CHINI
Via Gramsci 10
38023 CLES (TN)
Italië
Tel.:






E-mail: info@adchini.it
Web: www.adchini.it