"Bij Cerisa gaat het om niet zomaar een kers, maar om een ultieme kersenbeleving", zegt mede-initiatiefnemer Sjaak Walraven. "Je moet haar eerst zien, voelen en vooral proeven. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ben je verkocht en snap je wat we met Cerisa-kwaliteit bedoelen", zegt Willie Bouwmans van het gelijknamige fruitbedrijf uit Puiflijk. "Cerisa kersen zijn vol van smaak en volume, groter dan 28 millimeter. Daarbij is de kers donkerrood tot zwart van kleur en knapperig. Bovendien supervers, iets wat je kunt aflezen aan de groene steel. Je hebt echt een overdreven opgepoetste diamant in handen, zo glanst de kers." Dat wat betreft de intrinsieke kwaliteiten van de kers. "Maar het Cerisa-kersenmerk onderscheidt zich pas echt door de wijze van kwaliteitsbehoud op haar weg naar de consument”, zegt Rob Janssen. “Onze kersen worden tijdens het transport standaard in een luxe doos geconditioneerd met behulp van de zogenaamde Xtend-technologie. Daardoor is de versheid van de kers tot aan de consument gegarandeerd.”
Cerisa: een nieuw kersenmerk in het topsegment
"Bij Cerisa gaat het om niet zomaar een kers, maar om een ultieme kersenbeleving", zegt mede-initiatiefnemer Sjaak Walraven. "Je moet haar eerst zien, voelen en vooral proeven. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ben je verkocht en snap je wat we met Cerisa-kwaliteit bedoelen", zegt Willie Bouwmans van het gelijknamige fruitbedrijf uit Puiflijk. "Cerisa kersen zijn vol van smaak en volume, groter dan 28 millimeter. Daarbij is de kers donkerrood tot zwart van kleur en knapperig. Bovendien supervers, iets wat je kunt aflezen aan de groene steel. Je hebt echt een overdreven opgepoetste diamant in handen, zo glanst de kers." Dat wat betreft de intrinsieke kwaliteiten van de kers. "Maar het Cerisa-kersenmerk onderscheidt zich pas echt door de wijze van kwaliteitsbehoud op haar weg naar de consument”, zegt Rob Janssen. “Onze kersen worden tijdens het transport standaard in een luxe doos geconditioneerd met behulp van de zogenaamde Xtend-technologie. Daardoor is de versheid van de kers tot aan de consument gegarandeerd.”