Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zoete en zure kersen van Kervo

Paul Vossen van Kervo BV Venlo is te gast bij KOPlopers en vertelt over de zoete en zure kersen die hij teelt in Zuid-Frankrijk maar verwerkt in Venlo. Het productieproces van de zoete kers is nog zeer arbeidsintensief. De zure kers wordt machinaal geplukt en verwerkt. Dat zie je terug in het prijsverschil tussen beide soorten.


Klik hier om de videoreportage van KOPlopers te bekijken
Publicatiedatum: