Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chips eten als bescherming tegen hart- en vaatziekten

Wetenschappers zijn bezig met het ontwikkelen van chips die vol zitten met antioxidanten. Volgens de onderzoekers zou het eten van deze chips bescherming kunnen bieden tegen hart- en vaatziekten.

"Als mensen beseffen dat deze chips goed voor hun gezondheid zijn, waarom zouden ze er dan niet van eten?"

De chips worden gemaakt met behulp van vruchten die rijk zijn aan antioxidanten.
De chips hebben echter wel een paarse kleur, wat potentiƫle kopers weleens zou kunnen afschrikken. Deze paarse kleur is namelijk afkomstig uit de blauwe pigmenten van onder andere de aubergines en bessen.

Het is nog maar de vraag of de chips een succes zullen worden. Oordeel voor uzelf aan de hand van het plaatje.
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer