Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitgeverij Boekhout van start met Wonen360.nl

Tholen - Uitgeverij Boekhout breidt uit. Deze week is Wonen360.nl live gegaan, de nieuwste publicatie van de Thoolse uitgeverij. "Wonen360.nl is hét nieuwsplatform voor alle interieur- en woonprofessionals", vertelt Marie Elise Bruins Slot Boekhout, die samen met Leo Elenbaas de uitgave verzorgt. 
Een stoel gemaakt van spijkers, nieuwe cementtegels en een flexibel reksysteem zonder schroeven. Met groenten, fruit of tuinbouw heeft Wonen360.nl weinig te maken, maar toch is dit de nieuwste uitgave van Uitgeverij Boekhout. 


Leo Elenbaas en Marie Elise Bruins Slot Boekhout 

Online platform voor professionals
Marie Elise, zelf interieurstyliste, miste een platform waarop dagelijks al het nieuws omtrent interieur en wonen zichtbaar is. "Er zijn verschillende vakbladen in deze sector, maar er is geen groot, online platform voor de professionals in de Benelux. Van jongs af aan ken ik de kracht van de andere nieuwsbrieven van Uitgeverij Boekhout. Daarmee kunnen we ook in deze sector zorgen dat iedereen gratis up-to-date blijft." 

Op Wonen360.nl verschijnt al het nieuws op het gebied van interieur en wonen, waaronder bedrijfsreportages en relevante berichten uit binnen- en buitenland. Volgens bekend concept zal er op een vast tijdstip nieuws op de website verschijnen en wordt een overzicht daarvan per mail verzonden in een nieuwsbrief. 


Voor meer informatie:
Marie Elise Bruins Slot Boekhout (e-mail)
Wonen360.nl