Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeien Drive-in Uden geopend

Tholen - Er kan meer met aardbeien langs de weg. Geen stalletje, geen automatiek maar een heuse drive-in. Vandaag opent Aardbeien Drive-in J&B op de welbekende aardbeienrotonde in Uden. "Het is nu nog rustig, maar in de middag verwachten we de grote drukte", vertelt Welle van den Elzen.



De plannen voor de drive-in bestaan al sinds vorig jaar en tijdens het proefdraaien bleek er al heel wat belangstelling voor. "De bekendheid in de regio is al vrij groot, dus we verwachten wel dat het succesvol zal zijn", vertelt Welle. Klanten weten de plek al goed te vinden. De aardbeien drive-in ligt aan de aardbeienrotonde van afslag 14 aan de A50 in Uden waar ook de aardbeien automatiek gevestigd is.



Bij aankomst in de drive-in kunnen klanten op een iPad hun bestelling plaatsen en betalen. Wanneer ze vervolgens doorrijden naar het uitgifteluik ontvangen ze hun bestelling direct. Naast aardbeien, aardbeienjam en aardbeienijs, dat al in de automatiek verkrijgbaar was is het aanbod uitgebreid met:
- Verse Belgische wafels met aardbeien
- Aardbeiensmoothies met eventueel gember of munt
- Aardbeien in Belgische chocolade (puur & wit)
- Aardbeien met slagroom









Voor meer informatie:
Aardbeien Drive-In
Looweg 8a
Uden
T: 06-830009584
@AardbeienDrivein