Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poiesz is beste supermarkt van 2017

Poiesz is uitgeroepen tot 'Beste supermarkt 2017' en haalt op basis van klantwaardering de hoogste score met een 7,82. Dit blijkt uit het GfK Supermarkt Rapport 2017. 

In het GfK Supermarkt Rapport beoordeelt de klant de supermarkten op 'lage prijzen', 'aanbiedingen', 'versafdeling', 'kwaliteit', 'voorraad', 'breedte assortiment', 'personeel', 'winkelgemak'en 'winkeluitstraling'. Poiesz scoort het hoogste op winkelgemak en winkeluitstraling maar krijgt ook op de overige aspecten hoge waarderingen. Alleen op lage prijzen scoort de keten onder het gemiddelde. 

Het GfK Supermarkt Rapport verschijnt één keer per jaar, heeft een nieuwe opzet en vervangt het GfK Kerst/Zomer Rapport. 
Nettorama en Jan Linders zitten vlak achter Poiesz en behalen de 2e en 3e plaats in de waarderingsranking van het GfK Supermarkt Rapport. 
In het vernieuwde GfK Supermarkt Rapport wordt alleen naar waardering gekeken, waardoor er een verschuiving zichtbaar is. Waren het voorheen de landelijke supermarktketens, zo zien we nu de regionale supermarkten bovenaan in de ranking. 

De volledige uitslag van het GfK Supermarkt Rapport 2017, de details per formule en verdere resultaten van het onderzoek staan in Foodmagazine dat vrijdag 22 december a.s. verschijnt.

Publicatiedatum: