Duitsland: Aldi Süd wil buurtwinkels openen

Meer omzet in Britse supermarktsector

Duitsland: Aldi Süd wil buurtwinkels openen
Aldi Süd overweegt een nieuw winkelformat met buurtwinkels in stadsgebieden. De eerste winkel wordt bij wijze van proef geopend in het midden van 2018.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Meer omzet in Britse supermarktsector

In de aanloop naar het kerstseizoen neemt de omzet binnen de Britse supermarktsector toe. Dit komt onder andere door de prijsinflatie van 3% in deze sector. In vergelijking met dezelfde periode van een jaar geleden is de totale omzet in de twaalf weken tot 3 december met 3,1% toegenomen.
Klik hier om meer te lezen op independent.co.uk

VS: Costco heeft meer omzet in eerste kwartaal
Costco heeft in zijn eerste fiscale kwartaal 11% meer omzet behaald. De omzet per maand laat duidelijk zien hoe het bedrijf aan het groeien is. 
Klik hier om meer te lezen op forbes.com

VS: Instacart werkt samen met Supervalu
De groothandelaar Supervalu Inc. heeft een meerjarencontract getekend met de thuisbezorgdienst Instacart. Volgens progressivegrocer.com wil Supervalu zijn e-commerce-diensten en platforms uitbreiden.

VS: Kroger maakt Chase Pay mogelijk
Kroger heeft de opties voor mobiele betalingen uitgebreid met het zogeheten Chase Pay. Chase Pay kan vanaf 2018 worden gebruikt in een aantal Kroger-vestigingen en op bepaalde e-commerceplatforms van de retailgroep. IT-directeur Chris Hjelm zegt dat mobiele betaalmogelijkheden een meer gestroomlijnde winkelervaring geven en tegelijkertijd kosten binnen de bedrijfsvoering besparen.
Klik hier om meer te lezen op progressivegrocer.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven