Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Achtste editie TSW Fruit and Veg Fair op 10 en 11 januari in Warschau

De achtste editie van de TSW Fruit and Vegetables Industry Fair vindt plaats in het Ptak Warsaw Expo-centrum op 10 en 11 januari 2018. De TSW is een van de grootste groenten- en fruitevenementen in Midden- en Oost-Europa en informeert de bezoekers over de nieuwste innovaties in de tuinbouwsector.Toonaangevende leveranciers vanuit heel Europa beschikken over 18.000 m² aan tentoonstellingsruimte. Bezoekers uit de branche zijn in de gelegenheid om kennis op te doen over innovatieve fertigatie, gewasbescherming en suppletie.

Fabrikanten van tractoren en machines, bedrijven die gespecialiseerd zijn in het sorteren, verpakken en opslaan van AGF zullen allemaal aanwezig zijn. Kwekerijen en voedselverwerkende bedrijven zijn altijd een cruciaal onderdeel van elke editie van de TSW.Vorig jaar werd de TSW Fruit and Vegetables Industry Fair bezocht door 15.000 mensen. Exposanten en bezoekers kwamen uit Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Estland, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Italië. Conferenties, lezingen en discussiepanels zijn ook onderdeel van de TSW.


Zoals gebruikelijk zullen ook het Fruit Growers Economical Forum en het National Forum of Fruit and Vegetable Producing Groups worden gehouden. Voor alle informatie over lezingen en conferenties, bezoek www.tsw.com.pl.

 
Toegang tot de beurs is -na registratie- gratis. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf laten registreren via de TSW-website.

Voor meer informatie:
Magdalena Bakalarska
Tel.: +48 22 822 03 34
Publicatiedatum: