Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF'ers doen kennis op tijdens keurmeestersseminar

Het keurmeestersseminar dat voor AGF'ers werd gehouden op woensdag 8 november met in totaal 33 deelnemers, was volgens de organisatie een succes. Deze keer vond het plaats in een locatie van The Greenery in Bleiswijk. Het programma bestond uit een interactief gedeelte, een presentatie van Kilian de Geyter (hoofdinkoop in België) en een praktijkronde.


Het keurmeestersseminar in Bleiswijk.

Voor de praktijkronde werd de groep in vieren verdeeld. Onder deskundige leiding van Pieter, Ludo, Bas en een medewerker van The Greenery discussieerden de groepen onderling met elkaar over de kwaliteit van de verschillende producten. Op deze manier wordt er van elkaar geleerd en blijven we qua kennis bij.

Quiz
Het interactieve gedeelte bestond uit een quiz met behulp van het programma Kahoot. Op een groot scherm verschenen in totaal 15 multiple choice vragen. Het was aan de aanwezige keurmeesters om binnen 30 seconden via een mobiele telefoon het juiste antwoord te geven. Op het scherm werd de score continu bijgewerkt. Het werd volgens de organisatie een nek aan nek race tussen Ludo en Pieter, maar uiteindelijk heeft Pieter gewonnen. 


De AGF'ers doen kennis op tijdens de keurmeestersseminar.

De planning was om daarna 5 stellingen voor te leggen aan de keurmeesters, echter kwam onze dagvoorzitter Peter niet verder dan één stelling. Kilian de Geyter was volgens N&S tijdens zijn presentatie open transparant en deelde veel informatie. Andersom werden er door de keurmeesters ook vragen aan hem gesteld waardoor een goed gesprek en interactie op gang kwam.


Voor meer informatie:
N&S Quality Consultants 
Hogeweg 129
5301 LL Zaltbommel (Nederland)
T: 0418-57 58 59 
F: 0418-57 58 55
Publicatiedatum: