Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AmazonFresh gaat van start in München

Sinds afgelopen week kunnen Amazon Prime-leden uit het stadsgebied van München met AmazonFresh hun gehele weekinkopen gemakkelijk online bestellen en daarbij uit meer dan 300.000 producten kiezen. Er is een grote keuze aan versproducten, honderden geselecteerde artikelen van delicatessenwinkels uit München en plaatselijke handelaren.Met AmazonFresh profiteren klanten van flexibele leveringsopties van maandag tot en met zaterdag: in de Beierse hoofdstad kunnen ze tot 's middags bestellen om hun levering voor het avondeten in huis te hebben. Wie tot 23 uur bestelt, ontvangt de levering indien gewenst al de volgende dag in een gekozen tijdvak van 2 uur tussen 8 en 22 uur. Klanten kunnen er echter ook voor kiezen om hun bestelling tussen 5 en 22 uur ergens af te laten geven zonder deze persoonlijk in ontvangst te hoeven nemen. AmazonFresh is beschikbaar via Amazon.de en de Amazon-app. Klanten kunnen op www.amazon.de/fresh hun postcode invoeren om te controleren of hun adres binnen het leveringsgebied ligt. In Berlijn en Potsdam is de service reeds sinds mei voor Prime-leden beschikbaar, in Hamburg sinds juli.Het aanbod van AmazonFresh omvat in totaal meer dan 300.000 artikelen waaronder circa 200.000 non-foodproducten. Naast verse groenten en vers fruit biedt AmazonFresh vlees en vis aan, zuivelproducten en koelproducten, verse bakkerijproducten en producten voor dagelijks gebruik. Daarnaast biedt AmazonFresh bovendien een ruime keuze aan keukenspullen, sportartikelen, speelgoed en schrijfwaren. Klanten kunnen bovendien kiezen uit meer dan 4.000 bioproducten, een groot aantal glutenvrije, lactosevrije en veganistische producten, een omvangrijk assortiment aan baby-, gezondheids- en cosmetica-artikelen evenals een groot aantal huisdierbenodigdheden.

De versheid van alle levensmiddelen wordt continu gecontroleerd. Indien een product een keer tegen de verwachting in niet aan de klantverwachtingen voldoet, dan zorgt de Amazon versbelofte ervoor dat de waarde van het artikel wordt terugbetaald aan de klant. En indien een besteld, door Amazon direct verkocht artikel niet meer op voorraad is, wordt er afhankelijk van de beschikbaarheid een gratis vervangend product geleverd.
Publicatiedatum: