Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi Süd komt met nieuw logo

Klanten van Aldi Süd zullen binnenkort door een nieuw logo begroet worden: het bekende merklogo is herzien en wordt sinds 1 november 2017 beetje bij beetje in alle 1880 Aldi Süd filialen in Duitsland zichtbaar.

Het nieuw vormgegeven logo is reeds te zien in alle filialen die sinds oktober nieuw geopend of heropend werden, bijvoorbeeld in het 'Rhein-Ruhr-Zentrum' in Müllheim. Het Aldi Süd strooibiljet, waarin de actieartikelen van november gepresenteerd worden, is al met het nieuwe logo verschenen, net zoals de kerstuitgave van het klantenmagazine Aldi.


Foto: obs/Aldi Süd Dienstleistungs-GmbH

Het zal echter nog enige tijd duren totdat alle 1880 Aldi Süd filialen, de 30 regionale maatschappijen met hun logistiekcentra en de kantoren in Mülheim an der Ruhr compleet van het nieuwe logo zijn voorzien. "We zullen alles succesvol aanpassen, van de bordjes op de parkeerplaatsen en de winkelwagentjes tot aan ons briefpapier en onze visitekaartjes", aldus Kirsten Geß, Director Communication bij Aldi Süd. Dit zal vermoedelijk minstens tot eind 2018 duren.

Publicatiedatum: