Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
MendriX

"Handwerk in logistieke sector is op deze manier verleden tijd"

Na een bezoek van Hollander Barendrecht aan de stand van MendriX op de ICT en Logistiek beurs, is er een samenwerking ontstaan tussen de twee bedrijven, zo laat MendriX weten. Jaco van de Wijdeven van Hollander Barendrecht vertelt: "De automatische orderinvoer en digitale facturatie voor de backhauling en het transport voor derden vielen in de smaak. Voorheen deden we dit allemaal handmatig."

Supermarkt
Hollander Barendrecht, onderdeel van The Greenery, bevoorraad alle Plus winkels door heel Nederland. In samenwerking met de supermarkt probeert Hollander Barendrecht de keten zo efficiƫnt mogelijk in te richten met als doel de laagste kosten en maximale kwaliteit en houdbaarheid voor de consument. Naast de winkeldistributie naar de Plus, voert Hollander Barendrecht ook nog ander transport uit, dit betreft backhauling en transport voor derden.

Junior Projectleider Transport Jaco van de Wijdeven vertelt dat voor de backhauling en transport voor derden geen transportsoftware was. "We hadden een oplossing nodig, waarmee het voor- en na traject van dit transport geautomatiseerd kon worden. Het inschieten van de orders van de backhauling en het transport voor derden en de facturatie van deze opdrachten, MendriX biedt dit allemaal."

Handmatig werk verleden tijd
De verdeling bij Hollander Barendrecht is als volgt: 60 procent van het transport besteedt het bedrijf uit, en 40 procent wordt beleverd met het eigen wagenpark van 29 wagens. Van de Wijdeven vertelt dat Hollander Barendrecht een oplossing zocht om juist het ondersteunende gedeelte toe te voegen. "MendriX als TMS leverancier biedt dit aan. Daardoor zal het vele handmatige werk tot de verleden tijd behoren. Daarnaast meent de logistiek dienstverlener dat het aantal fouten ook zeker gereduceerd zal worden, waardoor de klantfacturatie vlotter en beter zal verlopen."

Bron: MendriX 
Publicatiedatum: