Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms: Interactieve programma’s om producten te promoten

Lorabella Blossom, de nieuwste variëteit van Village Farms, is een fel oranje snoeptomaat binnen de San Marzano familie van het bedrijf. De tomaat is ideaal als snack maar ook om mee te koken. Lorabella Blossom is momenteel verkrijgbaar in een 10oz clamshell (ongeveer 280 gram) en is binnenkort verkrijgbaar in 10oz zakken.Village Farms heeft bij hun stand op de PMA diverse productdemonstraties en een heel schema interactieve doe-het-zelf activiteiten gepland. Volgens Helen L. Aquino, directeur marketing & communicatie, gaat het leuk worden, ook vanwege de aanwezigheid van merkenambassadeur Kristina La Rue, een geregistreerde diëtist. Bezoekers mogen dingen uitproberen en proeven, zoals de doe-het-zelf komkommer hand scrub en er is bijvoorbeeld een tomatenpletdemo.LaRue woont in Centraal Florida, heeft een populaire blog (Love & Zest) en is een sportdiëtist, voedselfotograaf, moeder en de echtgenote van een NFL agent. Ze creëert lekkere, gezonde recepten die passen in een actieve levensstijl. LaRue: "Ik kijk uit naar mijn eerste PMA in New Orleans als merkenambassadeur voor Village Farms. Fresh Summit is een geweldige kans om met mensen te praten over alle lekkere producten van het bedrijf. Ik houd vooral van de tomaten van Village Farms, ook hun nieuwste Lorabella Blossom. En ik kijk ernaar uit om de innovatieve, leuke en gezonde manieren te delen die ik heb gecreëerd om hun producten te gebruiken. Dus kom langs om te proeven, aan een demo deel te nemen of gewoon om te groeten."

Naast Lorabella Blossom zullen ook de andere exclusieve rassen van Village Farms te zien, waaronder Heavenly Villagio Marzano, Cabernet Estate Reserve, Cherry no 9 Fall in Love Again, True Rebel Mix, Sinfully Sweet Campari, Lip Smack'n Grape, Delectable TOV, Savory Roma, Juicy Beefsteak, Scrumptious Mini cucumbers, Luscious Seedless Long Englishcucumbers en Sweet Bell peppers in voorkeursverpakkingsformaten.

Bezoek hiervoor stand #453.

Contactgegevens: 
Helen L. Aquino
Village Farms
Tel: 407-936-1190 x312
Publicatiedatum: