Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

75 jaar REO Veiling - terugkeerdag oud-producenten

De REO Veiling bestaat 75 jaar. De groenten- en fruitveiling te Roeselare (West-Vlaanderen) werd opgericht op 20 juli 1942. Het jubileumjaar is alleen mogelijk doordat de leden-producenten van de REO Veiling, doorheen de jaren en over de generaties heen, rotsvast bleven geloven in de kracht van coöperatief samenwerken en samen naar de afzetmarkt gaan. Dit geldt zeker ook voor de oud- en/of niet-actieve producenten van de REO Veiling.Ze werden op donderdag 12 oktober, samen met hun partner voor hun jarenlange betrokkenheid bedankt tijdens het evenement 'REO@work' op de REO Veiling. Ruim 700 genodigden waren op de afspraak. Een verpakkingsloods van de REO Veiling werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsruimte. Onder meer een kleurrijk groentetapijt en fototentoonstelling decoreerden de ruimte. De genodigden werden er hartelijk verwelkomd met koffie en gebak. Na een toespraak van de voorzitter van de REO Veiling Rita Demaré volgde een begeleide rondrit in oldtimer-autobussen doorheen de verschillende afdelingen van de REO Veiling. De bezochte afdelingen bleven volop in werking tijdens de rondritten.

Medewerkers van de REO Veiling vertelden onderweg het verhaal van het verleden, maar ook van de toekomst. Het zorgde voor heel wat herinneringen en anekdotes op de autobussen. Velen waren eveneens verbaasd over de logistieke evoluties die de REO Veiling doorheen de voorbije jaren heeft meegemaakt als modern en betrouwbaar afzetapparaat van groenten en fruit voor de Belgische en internationale versmarkt. In een gemoedelijke familiaire sfeer werd ook daarover na de autobusrit druk nagepraat aan de receptietafels. De jubilerende REO Veiling organiseert eind deze maand een bijeenkomst voor haar actieve producenten en enkele maanden later voor haar personeelsleden.

www.reo.be

Publicatiedatum: