Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: kiwimarkt lijkt stabiel

"Omdat de oogst van Guizhang-kiwi's nu volop bezig is, zal de beschikbaarheid van dit fruit zeker duren tot juli volgend jaar, mede door koelopslag. De huidige markt voor Guizhang-kiwi's is goed. De prijs is hetzelfde als vorig jaar, ongeveer 12 yuan (1,53 euro) per 500 gram voor los," aldus dhr. Wu Shaochun van Guizhou Gui Ren Organic Agriculture Development.


De natuurlijke teelt van Guizhang-kiwi's


Verpakte Guizhang-kiwi's

"De Guizhang-kiwi is een eersteklas ras waarin een zoete en zure smaak gecombineerd wordt met die van een zoete aardappel. Door jaren van intensieve reclame zijn ze populair geworden bij de consument. In tegenstelling tot fruit zoals appelen en bananen is de populariteit van deze medium- en high-end kiwi's geleidelijk toegenomen. Ze worden momenteel zelfs aan vrienden cadeau gedaan."


Vers geoogste kiwi's van goede kwaliteit


Kiwi-boomgaarden
 
"Terwijl we onze offline verkoop gestaag verder ontwikkelen, zijn we ook druk bezig met onze onlineverkoop. We hopen dat we onze Guizhang-kiwi's naar nog meer mensen kunnen brengen door gebruik te maken van e-commerce platforms. Bovendien hebben we gezien dat er verschillen zijn in het koopgedrag van de klant. Sommige consumenten houden van de zoete smaak van de kiwi's. Daarom gebruiken sommige telers van low-end producten groei-stimulators voor een zoetere smaak. Andere consumenten verkiezen onze natuurlijke, ecologische, zoete en zure Guizhang-kiwi's!"

Mr. Wu Shaochun
Guizhou Gui Ren Organic Agriculture Development
Telefoon: +86 139 8401 5432
Publicatiedatum: