Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Presentatie nieuwe aardappelsoorten bij Texas Field Day

Tijdens de jaarlijkse Potato Field Day in High Plains zal de Texas A&M University AgriLife Potato Breeding and Variety Development Program gehouden worden. Het programma wordt gehost door Texas A&M AgriLife Research en Bruce Barrett Springlake Potatoes. Het evenement zal bij Springlake Potato Sales in Texas plaatsvinden. Dit meldt Creighton Miller, aardappelteler van AgriLife Research.

De tour zal zich voortzetten naar Barrett Farm. Daar heeft Miller meer dan 200 verschillende aardappelbeplantingen om te laten zien. Hij zal ook de updates van de laatste aardappelsoorten vertellen, Harlequin Gold en Reveille Russet. Eén rij aardappelen is beschikbaar gesteld voor de Field Day. De tweede rij is geplant voor observatie. In een boek zal over elke aardappelsoort informatie gegeven worden. 

Julien Levy, postdoctoraal onderzoeksmedewerker; Sam Vigue, student Texas A&M; Douglas Scheuring, senior onderzoeksmedewerker en alle deelnemers van het zebra chip initiatief in College Station bespraken de huidige problemen en onderzoeken.

Barrett zal een overzicht geven van zijn huidige teeltseizoen. Vertegenwoordigers van verscheidene pootaardappelbedrijven zullen aanwezig zijn om hun producten te bespreken.

Voor meer informatie:
Creighton Miller
Tel: +1 979 2193388 or
jcmillerjr@tamu.edu
Publicatiedatum: