Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koeltafel stimuleert impulsaankopen

Hoe zet je als ondernemer koeling strategisch in? Op welke manier buig je hiermee een kostenpost om in een omzetprikkel? Veld Koeltechniek neemt in haar Retail magazine we vanuit die gedachte een type koeling onder de loep. Van marketingkansen en bijzonderheden tot praktische zaken - ze komen allemaal aan bod. Deze keer: de koeltafel van het type Breda.Hoe helpt koelmeubel Breda mee aan extra omzet?
Deze koeltafel is ideaal om impulsaankopen een handje te helpen. Hoe dat komt? Allereerst presenteer je gekoelde producten hierin dichter bij de klant. Dat zit hem in de poten, die hoger zijn dan gemiddeld. Daarnaast heeft het koelmeubel over bijna de hele hoogte van het koelgedeelte glas, zodat de voorbij wandelende klant de producten wel móet zien. Dankzij het glas en de grijphoogte zien én pakken consumenten eten en drinken uit dit meubel dan ook sneller.

Wanneer en waar is de Breda het meest geschikt?
Overal waar mensen snel eten of drinken willen scoren of waar mensen gevoelig zijn voor gekoelde impulsaankopen, past dit koelmeubel. Denk naast supermarkten dus aan plekken waar food to go kansrijk is. Zoals bij trein- en tankstations, ziekenhuiskiosken en bouwmarkten. Pak je hem bijvoorbeeld op een warme dag vol met koele drankjes en zet je de vitrine op een opvallende plek? Dan weet je zeker dat je hem aan het eind van de dag hebt leeg verkocht.

Voor welke producten is hij extra geschikt?
Natuurlijk blijft alles aan eten en drinken in dit meubel op de juiste temperatuur. Wat extra opvalt? Dat je hierin ook de hoge pakken zuivel koel houdt vanwege een gekoelde laadlijn van 20 cm. Bijzonder, omdat koelmeubels meestal niet verder komen dan 15 centimeter. Daarnaast koelt dit type zelfs vlees, vis en kip, dus producten die je kouder moet bewaren. Hij valt dan ook onder de temperatuurclassificatie 3M1.Welke marketingkansen biedt de koeling verder?
Doordat het koelmeubel hoog op de poten staat, is er tússen die poten ruimte voor reclameborden of andere signing. Op deze manier geef je je zaak en de koeltafel een persoonlijker karakter mee. Die signing verzorgen wij desgewenst zelf op maat. Daarnaast spuiten we hem zowel binnen als buiten naar wens in elke formule(-RAL-)kleur. Zo laat je hem mooi aansluiten op de 'clubkleuren' van bijvoorbeeld je keten. Heb je een complete winkelinrichting in rvs? Dan past de Breda in rvs-uitvoering beter

Het oog wil ook wat. Hoe staat het daarmee?
Het tijdperk van ronde koelmeubels en ronde ruitjes is voorbij. Dat zie je direct aan de Breda, die een strakkere stijl heeft. De prachtige koeltafel heeft dan ook een wat hoekiger design en vierkante poten. Vanwege die looks staat hij bij menigeen in de top drie van mooiste koelproducten.

Bron: Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek
Den Sliem 3
7141 JE Groenlo
Tel: 0544 476 476
info@veld.nl
www.veld.nl
Publicatiedatum: