De maaltijdsalade als onderdeel van de BBQ
Datum: dinsdag 16 mei
Locatie: Deelen Verswaren B.V., Edisonstraat 10, Gouda
Inloop: 16:30 uur. Ontvangst met koffie en gebak
Inleveren van de maaltijdsalade
17:00 uur: Voorwoord Henk Hofland
17:15 uur: Keuring maaltijdsalade in groepjes van drie personen
17:45 uur: Drankje
18:00 uur: Uitleg wie de lekkerste/mooiste maaltijdsalade heeft
Discussie: waarom is verpakking heel belangrijk?
18:30 uur: 'De Groentespecialist als BBQ specialist'
Presentatie inspiratiereis Spanje
18:45 uur: Zelf salades maken voor bij de BBQ/zomer
19:30 uur: Eten van de salades en het mini BBQ assortiment
20:30 uur: Einde avond
De kosten van deze avond worden door de regio en ADN betaald.
Aanmelden
Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen binnen, maar er zijn nog plaatsen over. Meldt u zich dus vooral aan bij ondergetekenden. Eigen vervoer lijkt het gemakkelijkst. Mocht u zich al hebben aangemeld, dan kunt u deze uitnodiging als extra informatie beschouwen. U hoeft zich niet nogmaals aan te melden.
Henk Hofland: hhofland@xs4all.nl / 06-54294277
Dirk van Buuren: info@depieper.versvooru.nl / 0166-767011
Bron: ADN