"Kiwibessen kunnen met schil gegeten worden en zijn nog rijker aan voedingstoffen en vitamines dan traditionele kiwi's. Bovendien brengt de teelt minder risico's met zich mee dan die van gewone kiwi's die alleen in hoger gelegen, koelere streken kunnen worden geteeld."
"Ons bedrijf werd in 2014 in Ya'an opgericht. In vier jaar tijd hebben wij ons areaal van 8 naar 162 hectare uitgebreid. Binnen nu en twee jaar zullen onze bomen productief worden. We verwachten dat onze jaarproductie over twee jaar rond de 300 tot 400 ton zal bedragen. We telen kwalitatief sterke rassen die we uit het buitenland hebben geïmporteerd. In de toekomst willen we samenwerken met onderzoekscentra om nieuwe rassen te ontwikkelen."
"Ten opzichte van Dandong is de kiwisector in Ya'an nog klein. Ik denk echter niet dat dit een bedreiging voor ons is. Ten eerste telen we diverse rassen en ten tweede kunnen wij dankzij onze geografische ligging ons product een maand eerder vermarkten, wat ons een voorsprong op de markt geeft."
"De meeste van onze bomen staan nog in bloei. Dit jaar verwachten we een productie van 20 ton die voornamelijk verkocht zal worden aan high-end retailers in grote en middelgrote steden. Om een efficiënt verkoopsysteem te ontwikkelen, overwegen wij de oprichting van een onafhankelijk verkoopbedrijf om ons merk verder uit te bouwen. We promoten ons product ook via internetplatforms. Daarnaast willen we graag samenwerken met regionale distributeurs."
"Op dit moment zoeken wij naar distributeurs die ervaring hebben met het vermarkten van zachtfruit en gevestigd zijn op de Xinfadi markt in Beijing, de Huizhan markt in Shanghai of de Jiangnan markt in Guangzhou zodat nog meer consumenten kennis kunnen maken met onze unieke kiwibessen."
Voor meer informatie:
Jinming Fan
Sichuan Yinuoshi agricultural science and Technology Co Ltd.
Website: www.inno-fresh.com
Mobile: +86 133 5056 6918
Email: [email protected]