Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutoit Group (Zuid-Afrika) neemt belang in fruitbedrijf Nico de Jong

Dutoit Group uit Zuid-Afrika heeft een belang genomen in het fruitbedrijf Nico de Jong in Nederland. Pieter du Toit, Managing Director van de Dutoit Group, geeft aan dat deze strategische partnership producenten dichter bij de Europese markt zal brengen, met de juiste toegevoegde waarden en tegen de laagst mogelijke kosten. "We hebben het volste vertrouwen in Alfred en zijn team om dit nieuwe platform in te zetten om voordeel te genereren voor zowel leveranciers als de EU retailhandel."


Gysbert du Toit, Gys du Toit, Alfred de Jong, Pieter du Toit and Hennie du Toit

Alfred de Jong, Algemeen Directeur van Nico de Jong , reageert verheugd. "Na reeds 19 jaar bouwen aan de organisatie geeft deze deal een nieuw groeiperspectief als onderdeel van de Dutoit Group. Daar we nu de bron zijn, moeten we gaan bouwen aan langetermijnrelaties en vaste programma's met onze Europese relaties. We gaan hun behoeften vertalen om het beste fruit te sourcen. Als category service provider zal Nico de Jong waarde toevoegen aan de supply chain voor overzees fruit tegen de laagst mogelijke kosten en de kwaliteit borgen tegen de gewenste specificaties van haar relaties."
Publicatiedatum: