Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Top Harvest exporteert uien, aardappelen en wortelen naar overzeese gebieden

Nieuwe Belgische AGF-exporteur in Tielt

Tholen - Sinds enkele maanden is het bedrijf Top Harvest in Tielt nieuw in de AGF-sector. Deze jonge organisatie wordt gerund door Nicolas Vandenbogaerde en zijn vrouw Delphine Vanhaelewyn. "Wij zijn gespecialiseerd in de export van aardappelen, uien en wortelen naar overzeese markten." Nicolas is geen onbekende in de groentenwereld. "De opgebouwde kennis wensen we dan ook uit te breiden naar alle AGF-producten. Naast de aardappelen, uien en wortelen willen we een partner zijn voor de klanten waarbij we inspelen op vraag naar andere producten. Dit blijkt ook uit onze slogan: 'Supplying People'."

Afrika en Midden-Oosten

Op dit moment levert Top Harvest aan Afrikaanse landen en klanten in het Midden-Oosten. "Wij willen onze Belgische producten aan de rest van de wereld kunnen leveren, dus mogelijk zullen er ook afnemers uit andere continenten bij komen in de loop der tijd. Tot nu toe loopt de handel en mogen we niet klagen sinds we ons bedrijf zijn gestart."

Groeien
Nicolas geeft aan dat ze nu ruim vier maanden actief zijn en dat ze diverse interessante ideeën hebben voor de komende tijd. "We zien de overzeese export positief tegemoet en vinden het boeiend om alle AGF-producten te leren kennen en hierin te groeien. We willen graag een jong en vernieuwend bedrijf zijn die Top Harvest levert!"

Voor meer informatie:
Delphine Vanhaelewyn
Top Harvest
Kapelleweg 9A
8700 Tielt (Schuiferskapelle) - België
Tel 0032 51 80 23 49
Mobiel Nicolas: 0032 472 471813
Skype: nicolas.vandenbogaerde1