Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemex opent nieuwe locatie in Genk

Tholen - Op zaterdag 14 mei werd de nieuwe locatie van exportbedrijf Gemex in Genk officieel geopend door de burgemeester van Genk. Er waren zo'n 200 genodigden aanwezig bij het evenement. Zaakvoerster Mariette Hansen vertelt dat ze al vanaf eind februari actief waren in het gebouw, maar vorige week eindelijk alles was afgerond voor de opening. "Het was een prachtige gebeurtenis en we zijn zeer te spreken over onze nieuwe locatie."Ruimte voor verdere groei

De oppervlakte van het gebouw is 4000 m2. "De vorige locatie huurden we en we hadden onze opslag bij de veiling. Nu hebben we alles in eigen handen en zitten het kantoor en de koelfaciliteiten bij elkaar. Daarnaast hebben we hier de ruimte om nog verder te groeien. Het allergrootste voordeel is dat we hier perfect gevestigd zijn ten opzichte van onze klanten. In een half uur zitten we in Duitsland, dus we zijn er op logistiek gebied zeker op vooruit gegaan."


Op de foto: Jos, Mariette, Sven, Mario en in het midden burgemeester van Genk: Wim Dries.

Gemex werd in 1989 opgericht door Mariette Hansen en Jos Jordens. Het bedrijf is gespecialiseerd in de export van groenten en fruit naar Duitsland. De voormalige locatie was gevestigd in Herk-De-Stad. Gemex is klein begonnen. "Vanuit de Duitse groothandel kwam steeds meer vraag naar Belgische producten en hier speelden wij op in. Er zit nog steeds groei in en ook voor de toekomst zien we het positief in."

Voor meer informatie:
Gemex BVBA
Kaarbaan 3
B-3600 Genk
TeL. 0032/13553326
Fax. 0032/13552336
www.gemex.be