Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
opening gepland eind mei

Rutoma vestigt groothandel weer in Jabbeke

Tholen - De Belgische AGF-groothandelaar Rutoma verkoopt haar producten op de groothandelsmarkt in Evergem, nabij Gent. Binnenkort zullen ze de vroegere locatie in Jabbeke heropenen. "Alles is volledig vernieuwd en we verwachten eind mei officieel te kunnen starten", vertelt Bjorn Franco. "Zo kunnen we naast Gent, ook klanten aan de Belgische kust en in de omgeving van Brugge beleveren."


Bjorn in 2013 in de groothandelsmarkt te Evergem.

Groothandel
In Jabbeke was Rutoma jarenlang actief, maar er vond al een tijd geen verkoop meer plaats. "Onze familiale onderneming startte in de jaren 70 in Jabbeke met de teelt van groenten. Daar hebben we ook nog een groothandel gehad en daarbij vond ook export vanuit die locatie plaats. Nu gaan we vanuit hier weer marktkramers en winkeliers beleveren. Rutoma zal vanaf eind mei op twee vestigingen actief zijn." Het magazijn in Jabbeke is bijna 2.000 m2 en volledig geconditioneerd. Hier worden ook uien gepeld en versneden.

Het aanbod van Rutoma is groot. "We hebben een breed assortiment en klanten kunnen altijd bij ons terecht. We hopen dat het een mooie zomer wordt aan de kust. Dan is het meestal een drukte van belang en wordt er ook veel AGF gegeten. Hopelijk gaan we veel nieuwe klanten ontvangen!" De officiƫle datum van de opening zal Rutoma later communiceren.

Voor meer informatie:
Bjorn Franco
Rutoma BVBA
Eernegemweg 154
8490 Jabbeke
T: +32 - (050) 81 90 00
F: +32 - (050) 81 90 09