Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
uitbreiding AGF-transport naar Engeland en Schotland

Vier medewerkers HSF Barendrecht aan de slag bij Mera Trans

Per 1 januari 2016 verwelkomt Mera Trans BV een aantal ex-medewerkers van HSF Barendrecht, dat te kennen heeft gegeven per 1 januari de activiteiten te stoppen. Mark Vorstenbosch en een aantal directe collega's starten per 1 januari onder de vlag van Mera Trans BV, om vanuit dit platform de service die de klanten van HSF Barendrecht gewend zijn, te kunnen blijven bieden wat betreft groupage vervoer naar Engeland en Schotland. Hiermee is continu├»teit van het groupagevervoer naar Engeland en Schotland gewaarborgd. 

De directie en aandeelhouders van Mera Trans BV (Ron Kneppers, Rick Soonius en Paul Helderman) verwelkomen met veel trots de nieuwe vier collega's. Mera bedient een groot aantal klanten in de AGF-sector. Naast het dagelijks groupagevervoer richting Denemarken, Zweden en Noord Duitsland biedt Mera per 1 januari daarmee ook de mogelijkheid uw goederen richting Engeland en Schotland te vervoeren. Sinds 2006 vervoert Mera al AGF partijen richting Engeland en Schotland, echter zullen de mogelijkheden nu nog verder uitgebreid worden. 

Voor meer informatie:
Directie Mera Trans / Mark Vorstenbosch


Publicatiedatum: