Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bizarre nieuwe rage

China: Door stewardessen gekuste appelen te koop

Sinds kort zijn bij internetwinkels in China appelen te koop die gekust zijn door stewardessen. Deze nieuwe rage werd in gang gezet door stagiaires van de luchtvaartopleiding in Sichuan, die de inkomsten ervan gebruiken om een innovatie- en ondernemersfonds voor studenten van de opleiding op te richten. Ook wordt een deel van de opbrengst aan goede doelen geschonken.

Mannen zijn overduidelijk de doelgroep voor deze nieuwe trend, die de aandacht trekt met slagzinnen zoals: "Neem de zoenen van de stewardess mee naar huis." Sommige aanbieders beweren dat hun appelen door maar liefst 500 stewardessen zijn gekust. Anderen leveren de appelen op basis van de voorkeur van de koper. De prijs van de appelen varieert van €1,40 tot €18,40, afhankelijk van het ras. Sommige winkels verkopen zogenaamde 'kus' manden die gevuld zijn met ' gekuste' appelen en Ferrero Rocher bonbons.

Ofschoon er op internet aanvankelijk veel kritiek op het initiatief was, sloeg het idee van de studenten toch aan. De foto's zijn inmiddels 'viral' gegaan en een groot aantal fruithandelaren in China is de samenwerking met stewardessen aangegaan om de appelverkopen een impuls te geven tijdens de feestdagen.
Publicatiedatum: