Nationale Business Succes Award

Lets branchewinnaar 2015 in de Industriële-reinigingssystemenbranche

Lets is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Industriële-reinigingssystemenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. "Lets geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van reinigingssystemen en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid."
 
Van krattenwasser tot hygiënesluizen, van pomp tot compressor. Lets heeft al ruim 30 jaar ervaring in de levering van industriële reiniging- en persluchtinstallaties voor verschillende sectoren, met name in de voedingsindustrie. Tevens kan men er terecht voor de aanleg van (drink)water-, gas-, lucht- en reinigingsleidingen. Doordat Lets totaaloplossingen biedt, houdt zij het gehele proces in eigen hand en kan zij ook ingewikkelde opgaven voor maatwerkoplossingen aan.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Lets een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. 'Innovatie is het sleutelwoord bij Lets, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.'

Zorgvuldige voorbereiding

De jury prijst met name de zorgvuldige voorbereiding waarmee Lets te werk gaat. Berekeningen, ontwerp, materiaal – alles moet kloppen. Alleen bij een goede voorbereiding klopt de calculatie en kan het werk tot ieders tevredenheid uitgevoerd worden. 'Benodigde waterdruk, temperatuur, buisdikte zijn zaken die goed vastgesteld moeten zijn. Kennis van de materie, weten wat er moet gebeuren en hoe dat vraagstuk het beste opgelost kan worden, dat zijn de sterke punten van Lets', stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Om dit goed te kunnen doen en de juiste aanbiedingen te kunnen ontwerpen, is zeer grondige kennis van de klantprocessen vereist. Alleen bij een juist inzicht in wat er bij de gebruiker gebeurt, is een correct, effectief en efficiënt systeem te bouwen en te leveren. Systemen tot 1.000 bar moeten goed geëngineerd zijn, dus veiligheidsaspecten spelen een belangrijke rol. Het belangrijkste uitgangspunt van Lets is misschien wel dat de klant geld moet verdienen met het gebruik van haar systemen. Hierop zijn zowel de verkoop, het ontwerp als de service-inspanningen gericht.

'Lets is een deskundige ontwerper, bouwer, leverancier en installateur van reinigingsmachines met een leidende marktpositie en een duidelijke toekomst voor ogen. Een terechte onderneming om in het zonnetje gezet te worden!' aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: http://www.letsbv.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven