Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Patrick Olsthoorn en Ron Stoopendaal treden toe tot directie Jobcenter Haaglanden

Tholen - Mumin Gezici is al 18 jaar werkzaam in de uitzendbranche. In 2001 richtte hij Jobcenter Haaglanden op, gespecialiseerd in het uitzenden van voornamelijk in- en ompakpersoneel in de groenten- en fruitbranche. Om een professionaliseringsslag door te voeren, zijn onlangs de in de uitzendbranche ervaren Patrick Olsthoorn en Ron Stoopendaal aangetrokken in de directie.

"Al die jaren heb ik het bedrijf zelf gerund, maar het is goed voor de continuïteit van het bedrijf als men minder van mij afhankelijk wordt. Het bedrijf staat er goed voor en we hebben afgelopen jaar weer een mooi jaar gehad met gezonde groei. Maar groei is geen doel op zich, uiteindelijk draait het erom om onze klanten te ontzorgen. Met Patrick en Ron in de directie verwachten we onze klanten nog beter te bedienen", vertelt Mumin.


Patrick, Mumin en Ron

Het werkgebied van Jobcenter Haaglanden is het Westland al lang ontstegen. "We hebben hier veel klanten op het ABC-terrein in Poeldijk, maar zitten ook in Waddinxveen, Barendrecht, Brabant en Noord-Holland", vertelt Mumin. Voor de uitzendkrachten wordt goed gezorgd vlakbij De Uithof in Den Haag, waar Jobcenter Haaglanden, samen met de Gemeente Den Haag, een voormalig tennispark omtoverde tot een wooncomplex. Het complex biedt ruimte aan 324 mensen, verdeeld over 60 appartementen elk met een eigen keuken, douche en slaapkamers met faciliteiten als een voetbal,- en tennisveld, eigen supermarkt en ontspanningsruimte.

Net als bij Mumin liggen de wortels van Patrick zijn carrière in de uitzendbranche bij uitzendbureau Luba uit Leiden. Na 20 jaar ervaring in de uitzendbranche, waarvan de laatste 13 ½ bij een uitzendbureau uit het Westland werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Onze ervaring willen wij nu graag bij Jobcenter Haaglanden gaan inzetten. Daarbij zullen we ook zoeken naar brancheverbreding omdat wij de nodige ervaring hebben in de tuinbouw en technische sector. De huidige klanten blijven centraal staan en van daaruit zetten we in op een gezonde groei", besluit de directie.

Voor meer informatie:
Jobcenter Haaglanden
ABC Westland 251
2685 DC Poeldijk
Tel: 0174-648652