Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitteler Bas Feijtel nieuwe voorzitter RvC The Greenery

Op 17 december 2015 is de heer ir. B.J. (Bas) Feijtel benoemd als Voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Greenery. Bas Feijtel (48) is agrarische econoom en sinds 2009 betrokken bij The Greenery als bestuurslid coƶperatie Coforta U.A. en als lid Raad van Commissarissen van The Greenery. Hij heeft een modern fruitteeltteeltbedrijf is het Zeeuwse Wemeldinge. Op zijn bedrijf worden vooral peren geteeld en gekoeld. De belangrijkste rassen zijn Conference en Beurre Alexander Lucas.

Daarnaast heeft Feijtel veel ervaring in bestuurlijke functies in de agrarische sector, maar ook daarbuiten. Hij is na zijn studie werkzaam geweest in de agrarische belangenbehartiging, zijn laatste functie daarin was provinciaal secretaris van de ZLTO in Zeeland. Ook heeft hij politieke ervaring als lid van Provinciale Staten van Zeeland tot maart 2015. Toezichthoudende functies heeft hij gehad bij o.a. de Rabobank en momenteel bij een woningbouwcorporatie.

Met de benoeming van Feijtel wordt er onverminderd verder gewerkt aan de gekozen strategie en het te voeren beleid. Deze is gericht op intensieve ketensamenwerking met retailpartijen en kostenbeheersing.
Publicatiedatum: