Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Guido Fruit levert aardbeien van merk Picabol

"Spaanse aardbeien vinden hun weg wel"

Tholen - Er zijn al wat Spaanse aardbeien op de markt. Sommige handelaren wachten nog even vanwege het binnenlandse aanbod. Anderen kiezen voor import. "Ondanks dat er ook nog Belgische aanwezig zijn, is de verkoop prima. Voor de feestdagen is er altijd wel vraag naar aardbeien", vertelt Dirk Heerman van Guido Fruit. "We hebben ze alweer sinds vorige week in het assortiment. Het zijn nog kleine volumes maar ze vinden hun weg wel. Hoe het seizoen verder zal verlopen, is moeilijk te zeggen. Het is nog vroeg."

6 euro per kilo

De prijzen voor zowel de Belgische als Spaanse aardbeien zijn goed. De prijs op dit moment is 1,50 per 250 gram, dus 6 euro per kilo. Wij verkopen ze onder ons merk Picabol, één van de betere merken voor Spaanse aardbeien. Wij proberen de beste merken te leveren."

Dirk Heerman blikt tevreden terug op 2015. "Het was voor Guido Fruit één van onze betere jaren. We mogen niet klagen." Het is momenteel nog niet heel druk. "De vraag voor kerst moet nog komen. We verwachten vanaf morgen en volgende week meer verkoop voor de feestdagen."

Voor meer informatie:
Guido Fruit N.V.
Europees Centrum
Werkhuizenkaai 112 - 154
Mag. 61 & 62 - 1000 BRUSSEL
Tel: +32 (0)2 242 70 70
Tel Dirk: +32 (0)475 42 39 38
[email protected]
www.guidofruit.be