China: Golden Wing Mau fuseert met Joyvio

Op een persconferentie in Beijing op 16 december heeft het management van Golden Wing Mau en Joyvio aangekondigd dat de twee bedrijven gaan fuseren.

Golden Wing Mau focust zich op productie, opslag, verpakking, import/export en retail. Het bedrijf is een van China's leidende spelers in de AGF-sector. GWM heeft een prominent netwerk buiten China sinds Capespan in 2010 een aandeel van 25% in het bedrijf heeft gekocht.

Joyvio is het verslabel van het investeringsbedrijf Legend Holdings en is een prominente kiwi- en blauwe bessenteler in China. Daarnaast heeft het bedrijf geïnvesteerd in vaste activa op het gebied van landbouw in het buitenland, zoals teeltbedrijven in Chili.

Het nieuwe bedrijf heeft een geschatte samengevoegde omzet van 5 miljard Yuan (€0,7 miljard). Het bedrijf zal geleid worden door Liu Mau Wah, de directeur van Golden Wing Mau, en Chen Shaopeng, senior onderdirecteur van Legend Holdings. De nieuwe CEO wordt Zhang Jian, die momenteel nog algemeen directeur bij GWM is.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven