Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grupo El Ciruelo

Afzet van 'Nieuwjaarsdruif' verdubbelt jaarlijks

De kerst is in aantocht, wat betekent dat het einde van het jaar ook snel zal aanbreken. Spaanse consumenten zullen zoals elk jaar weer de kans hebben de speciale New Year's Eve verpakking van Grupo El Ciruelo in huis te halen voor deze gelegenheid.

Het format biedt een makkelijke manier voor het eten van de twaalf druiven, die gewassen en pitloos zijn en bovendien aantrekkelijk zijn verpakt in een bakje met een klok erop. "De verpakking, die een eerbetoon aan de traditie brengt, bevat twaalf kuiltjes voor de twaalf druiven, zodat je de tel niet kwijt kan raken," zegt Christina Gutiérrez van El Ciruelo.


"Onze afzet is, nadat we het moment dat we het product in 2012 lanceerden en patenteerden, elk jaar verdubbeld."

De helft van de druiven voor de speciale verpakkingen is eigen productie. De andere helft is geïmporteerd. "Het late ras dat we voor dit format telen, is nog erg nieuw. Het heeft zelfs nog geen naam. Onze ranken hebben hun volledige capaciteit nog niet bereikt en vanwege de grote vraag naar witte pitloze druiven in oktober en november zijn we genoodzaakt ook te importeren. Ons ras is zoeter dan de geïmporteerde druif, die vanwege hun vroege seizoen groener en zuurder zijn. We hopen onze speciale verpakkingen binnen twee jaar 100% van zelf geteeld fruit te kunnen voorzien."

Voor meer informatie:

Cristina Gutiérrez
Grupo El Ciruelo
Ctra. Alhama-Cartagena, Km 2,5.
ALHAMA - MURCIA - Spain
T: +34 968 630 645
M: +34 629 253 150
[email protected]
www.elciruelo.com
Publicatiedatum: