Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40-jarige samenwerking Kleinjan en Beemsterboer gesymboliseerd in schilderijTholen - Veertig jaar geleden leverde Kleinjan's Aardappelhandel de eerste aardappelen voor export aan J.P. Beemsterboer Food Traders. Gisteren overhandigden Peter en Jan Beemsterboer een schilderij aan Jaap en Adrie Kleinjan ter gelegenheid van de 40-jarige samenwerking. Het schilderij, dat de 40-jarige samenwerking tussen beide bedrijven symboliseert, is gemaakt door Niels Beemsterboer, de zoon van Peter.


Jan Beemsterboer en Adrie Kleinjan

"Vanaf hun start - Kleinjan's Aardappelhandel vierde dit jaar haar 40-jarig jubileum - voorziet Kleinjan ons van aardappelen. Met name voor de export naar Afrika is Kleinjan onze grootste leverancier. De begrippen vertrouwen, kwaliteit en het delen van informatie hebben in die veertig jaar centraal gestaan. We hopen dat de samenwerking nog lang stand houdt", besluit Peter.


Peter Beemsterboer en Jaap Kleinjan