Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gefrituurde spruiten op het kerstmenu

Spruiten maken traditioneel onderdeel uit van het kerstmenu maar slechts weinigen weten deze groente echt te waarderen. Chefkok Danny Sutton is daarom op het idee gekomen om spruiten deze kerst eens op een andere wijze te breiden, namelijk door de ze te frituren.

In zijn pop-up restaurant Sutton & Sons in Londen staan de spruitenbeignets op het menu. Op deze manier bereid blijkt de gehate groente wel in de smaak te vallen.

Klik hier om verder te lezen op yahoo.com.
Publicatiedatum: