Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kanzi hoofdsponsor Gouden Spike

Kanzi was op zaterdag 5 december hoofdsponsor van de 'Gouden Spike', de belangrijkste atletiekprijs van ons land. De Belgische atletiekbond koos na jaren Brussel dit jaar voor Sint-Truiden als locatie om de 'Gouden spike' te organiseren. En dit geldt ook voor de volgende drie jaar. Ook de Limburgse atletiekverenigingen werden betrokken bij het gala.



Topsporters die naar St-Truiden komen. De link was vlug gelegd. Kanzi ging graag in op de uitnodiging om gastheer te zijn voor zoveel talent. En daardoor werd de 'Gouden Spike' omgedoopt tot "Kanzi Gouden Spike". Kanzi was nadrukkelijk aanwezig op het gala maar genereerde ook veel publiciteit via de websites van de verschillende atletiekverenigingen in hun nieuwsbrieven, magazines en advertenties. Kanzi werd vermeld op radio en tv en is blij met de free publicity in de verschillende kranten.



Discuswerper Philip Milanov en meerkampster Nafi Thiam zijn verkozen tot Atleet en Atlete van het Jaar. De 4x400 meter ploeg met de broers Borlée en Julien Watrin werd verkozen tot Ploeg van het Jaar. Gastvrouw van de avond was niemand minder dan Kim Gevaert. Zij interviewde voorzitter Luc Bels en bestuurder Eric Jadoul over de kwaliteiten van Kanzi.

www.kanziapple.com
Publicatiedatum: