Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geert Benders opent eind 2016 in Venlo vershal met lokale AGF

In het voormalig pand van 'Ludwig aus Venlo' aan het Nolensplein te Venlo opent BeejBenders eind 2016 haar deuren. Met Beej Benders zet PLUS-ondernemer Geert Benders een nieuw winkel concept neer. Door rechtstreeks bij vooral regionale producenten in te kopen, zijn de producten herkenbaar, verser en vaak goedkoper dan producten die traditionele supermarkten aanbieden. Telers en boeren die met Vershal Benders samenwerken, moeten volgens Geert méér leveren dan een goed product. Het verhaal achter hun krop sla, yoghurt of stukje vlees is net zo belangrijk als het product: "In de traditionele supermarkt staat de consument mijlenver van het ambachtelijk bereiden van voedsel. In de nieuwe vershal komt het ambacht terug, doordat de consument er live kan zien en ervaren hoe vakspecialisten en koks hun producten maken en bereiden.

De boventoon in het van Beej Benders assortiment wordt gevoerd door verse producten en vers bereide gerechten die ter plekke of thuis geconsumeerd kunnen worden. Ook is er ruimte voor workshops, demonstraties en producten van lokale speciaalzaken en startende ondernemers. Beej Benders zal ongeveer 80 voltijdarbeidsplaatsen opleveren. Die zullen door circa 200 medewerkers ingevuld gaan worden. De vershal van ruim 2.000 vierkante meter opent haar deuren in het vierde kwartaal van 2016 en is zeven dagen per week geopend. 

Meer informatie:
Geert Benders
T: 06-22999705
E: geertbenders@me.com

Publicatiedatum: