Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrofair in de prijzen bij Deloitte's Best Managed Companies

Afgelopen dinsdag 1 december riepen ING en Deloitte AgroFair uit tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. AgroFair deed dit jaar voor de 4e keer mee en is goldmember geworden. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiƫle resultaten van AgroFair.

Duurzaamheidsprogramma
"AgroFair viel op vanwege duurzame karakter," verklaard Cornelie den Otter. "De jury is onder de indruk van de gezonde groei van AgroFair met aandacht voor de producenten in de productielanden. De feedback, die wij van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering, biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zal AgroFair zich verder ontwikkelen met het duurzaamheidsprogramma 2016."

Meer informatie:
Agrofair
E. Cornelie.den.Otter@agrofair.nl
T. +31(0)180 643 977
M. +31(0)652607243
www.agrofair.nl


Publicatiedatum: