Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ryan's breidt assortiment uit met Pink Lady appelsap

Sappenproducent Hood River Juice Company, HRJCO, heeft de lijn Ryan's verse vruchtensappen uitgebreid met Pink Lady appelsap. 
Julie Ueland, van HRJCO, legt uit dat het bedrijf, waar ook Opal, Fuji Pom en Honeycrisp verwerkt worden, erg blij is om nu ook Pink Lady aan haar assortiment toegevoegd te hebben. "Vanwege de zoetzure smaak zal de consument nu eens een andere smaak kunnen kiezen. Evenals de overige sappen is Pink Lady te vinden op de versafdeling, bij voorkeur naast de Pink Lady appelen."

De uitbreiding van het assortiment met Pink Lady biedt echter nog meer voordelen: een deel van de omzet zal namelijk gedoneerd worden aan lokaal borstkankeronderzoek door Susan Komen. John Reeves, algemeen directeur van Pink lady in Amerika, PLA, is blij dat Ryan's Pink Lady aan haar assortiment heeft toegevoegd en is direct betrokken bij het liefdadigheidsproject.

Reeves legt uit dat de ontwikkeling van producten als cider, sap en voorgesneden appelen, het succes van het merk illustreren. Ook voor Pink Lady telers is dit een gunstige trend. Hoewel het merk al bekend staat vanwege de goede opbrengsten voor telers, bieden nieuwe producten zoals deze nog meer afzetmogelijkheden voor producenten."

Ryan's sappen worden ambachtelijk bereid in Hood River, Oregon, en gedistribueerd aan drankengroothandels en retailers in heel het land. Voor de bereiding van de dranken gebruikt Ryan's alleen de beste appelen uit Washington.
 
Pink Lady appelsap is 100% natuurlijk en verkrijgbaar in een verpakking van 1,9 liter. In het assortiment zijn verder nog verpakkingen verkrijgbaar van 3,8 liter, 0,47 liter en 0,24 liter. Deze laatste verpakking is ideaal voor kinderen.

Voor meer informatie:
Alan Taylor
Pink Lady
Email: pinkladyrep@embarqmail.com
Publicatiedatum: