Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mike de Lange, BP de Lange:

"Egyptisch bosuienseizoen rustig van start"

Tholen - Bij B.P. de Lange uit Bergen komt het Egyptische bosuienseizoen langzaam op gang. "Door het zachte weer in Duitsland zijn de Duitse bosuien wat langer op de markt, maar ik verwacht dat vanaf volgende week de vraag naar Egyptisch en Marokkaans product zal toenemen", vertelt Mike De Lange. "De kwaliteit is erg goed, zowel voor de lange als de korte bosuien. De oogst in Egypte is goed met normale volumes.



B.P. de Lange werkt al meer dan veertig jaar samen met aflader Helwan Export, waar het de exclusieve leverancier is voor Nederland. Het Nederlandse handelsbedrijf verkoopt de bosuien en sperziebonen hoofdzakelijk aan exporteurs en groothandelaren in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.



"Met de bonen gaan we deze week over op een andere variƫteit en ook die oogst is goed. De kwaliteit is goed en de volumes zullen langzaam opgevoerd worden de komende weken. We leveren ze in kartons van 5 kg en verpakken in 500 gram is mogelijk", besluit Mike.

Voor meer informatie:
B.P. de lange b.v.
Tel: +31 72 5121344 phone
Fax: +31 72 5121995 fax
info@delange.nl
www.delange.nl