Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monique Joosen nieuwe CFO Plus Retail

De raad van commissarissen van Plus Holding B.V. heeft drs. Monique Joosen RC (48) benoemd tot CFO van de supermarktorganisatie PLUS. Monique Joosen is register controller en allround financieel specialist. Zij heeft ruime werkervaring in controller- en managementfuncties opgedaan bij C1000 (1992-2008). Daarnaast heeft Monique vanuit haar huidige functie bij KPMG (2008-heden) ervaring met het leiden van grootschalige projecten en het implementeren van procesverbeteringen bij diverse bedrijven.

Kees Wantenaar, voorzitter van de raad van commissarissen: "Monique Joosen brengt veel financiƫle ervaring mee, kent de bedrijfsprocessen binnen foodretail tot in detail en is gewend om samen te werken met zelfstandige supermarktondernemers. Ik ben blij dat Monique ons Plus team komt versterken."

Monique Joosen start vanaf 1 februari 2016 in haar nieuwe functie, wordt lid van het directieteam van Plus Retail en vormt samen met Jan Brouwer de statutaire directie van Plus Holding B.V.

Bron: Plus
Publicatiedatum: